Vill inte gå ut

Jag längtar verkligen tills man kan ha klänning med sandaler och en kappa. Det är det snyggaste tycker jag. När det är för kallt för att inte ha en jacka men tillräckligt varmt för att ha strumpbyxor.

Idag är det grått och blåsigt så man är inte speciellt taggad på att röra sig utanför dörren över huvud taget faktiskt. Men måste hämta ett paket, handla lite klappar och så men det hade ju kunnat vara värre! Man blir så himla bortskämd av att jobba hemifrån. Man vill ju helst bara sitta hemma i soffan i morgonrocken som jag gör nu.

Nu sitter jag och hanterar lite support-ärenden på Sport Without Limits och sen tänkte jag nog träna. Idag tänkte jag köra ett pass boxning med Världsmästaren Mikaela Laurén!

Comments

  1. annacelina

    Hej! Vilka fina bilder på dig! Vad jobbar du som? Är det roligt, tråkigt, spännande eller helt underbart? Nu har jag startat något som heter ”Mitt yrke som …..” där du kan dela med dig av ditt yrke för att inspirera andra unga nouw-läsare! Kika gärna in och anmäl dig för att bli intervjuad och självklart länkad! Kram och god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *