Vem är min pojkvän?

Jag har fått lite frågor här på bloggen om min pojkvän så jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg om honom. Jag är ju med honom varje dag så inte konstigt att folk undrar vem den här människan är!

Först och främst för er som inte vet så heter han Erik Stark och är 29 år gammal. Vi träffades i Oktober 2015 och har hängt ihop sen första gången vi träffade varandra. Vi klickade verkligen direkt och det är få människor som jag skrattar så mycket med som med honom. Han är en väldigt speciell men rolig prick haha.

Jag har väl typ bott hemma hos Erik sen vi träffades men jag började flytta in alla mina grejer för snart ett år sedan (tiden går så jäkla fort) och det funkar verkligen jättebra. Det enda vi tjafsar om egentligen är väl att jag har så fruktansvärt mycket saker och vi i princip inte har några förvaringsutrymmen haha. Det blir ju lätt att det ligger kläder i hela lägenheten så att skaffa mer förvaring är nästa punkt på vår lista.

Som ni som vart med här på bloggen ett tag så vet ni att Erik tävlar i powerboat racing i två olika klasser, F1 och XCAT. Jag har ju varit med honom på en del race och det är en så jäkla rolig och cool sport. Man sitter verkligen med hjärtat i halsgropen när de tävlar för att det är så spännande. Tycker det är så himla imponerande att han vågar hålla på med det här! Ni kan se lite bilder på när han racear nedan eller om ni kikar in på hans Instagram som ni hittar HÄR.

Är det något mer ni vill veta och tyckte ni det här var kul och intressant? Låt mig veta vad ni tycker! Kram på er.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *