Veckans planer: Jobb, Formex 2017 & hälsa!

Nu är det måndag igen och jag är på riktigt bra humör efter att ha haft en sån där riktigt härligt lugn söndag. Den här veckan vill jag verkligen komma tillbaka på banan igen. Jag brukar alltid äta rätt nyttigt men nu har jag verkligen syndat alldeles för mycket på senaste tiden. Jag ska göra goda sallader och försöka komma igång med träningen igen. Sedan blir det mycket fokus på jobb vilket alltid är kul.

Veckans planer:

Måndag: Idag blir det planering inför Formex mässan där Drosselmeyer ska ställa ut i veckan. Vi ska åka och kika på montern och fixa allt som krävs i form av dekoration etc. Ska bli riktigt kul! Sedan måste jag träna! Jag kom ju verkligen igång där innan jul men nu känner jag mig segare än någonsin.

Tisdag: Idag sitter jag hemifrån och jobbar på en strategi för sociala medier och fixar lite med mitt andra företag. Sedan på eftermiddagen blir det möte där vi ska planera ett eventuellt projekt tillsammans med Hyper Island, superkul! Sedan blir det träning idag igen.

Onsdag: Idag börjar jag dagen med en körskolelektion (om den här lektionen går bra så får jag boka uppkörningen!) och sedan iväg till kontoret där jag ska ha möte med den förra VDn för att gå igenom inkorgen och få access till allt jag behöver.

Torsdag: Idag blir det körlektion på morgonen igen och sen sitter jag hemma under dagen. Jag funderar på om jag ska ta ett pass på becore eller något liknande och sedan äta middag med min bästis som är hemma från USA. Äntligen!

Fredag: Idag håller jag till på Formex mässan hela dagen tillsammans med Drosselmeyer. Det ska bli så kul och jag ska ta en massa bilder såklart som ni får ta del av.

Helgen är ännu inte planerad så den ger jag en update på sen! Nu ska jag iväg till jobbet.

Kram på er!

Kanske ska köpa den här hälsodrycksboken av Anna Ottosson i veckan. Är det någon som har den? Berätta vad ni tycker!

Jag ska försöka göra lite mer goda sallader i veckan. Den till vänster är en asiatisk sallad och den till höger är en libanesisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *