Veckans planer

Hej på er!

Hoppas ni har haft en superhärlig helg. Det har i alla fall jag så jag är mer än redo för en vecka full av utmaningar och skojigheter. Förlåt för lite vaga planer men allt är inte spikat än och jag informerar såklart så fort allt är helt klart. Hur som helst så är jag taggad på en ny och härlig vecka. Här är man positiv haha!

Måndag: Idag jobbar jag hemifrån innan min terapi-session. Sedan blir det jobb, jobb, jobb resten av dagen också. Jag har nämligen en massa att förbereda inför tisdagen och onsdagen.

Tisdag: Drosselmeyers Head of E-commerce kommer till Sverige så det blir två dagar fulla av möten med honom. Eventuellt blir det även möten på kvällen men har inte full koll på det än. Hur som helst har jag en känsla av att det kommer bli diskussioner in i det sista, och kul är väl det!

Onsdag: Samma sak här. Möten och jobb med kollegorna.

Torsdag: Här ska jag eventuellt åka iväg på en liten resa tills måndag kväll men det får jag reda på mer om idag!

Fredag: På resa eller ej. Här måste jag jobba antingen hemifrån eller hotellet. Även om planerna ej är säkra än så är jag så sugen på att gå ut och äta middag och kanske ta en drink efter en fullsmockad vecka!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *