Veckans mål

Innan jag ska ta mig i kragen och duscha och göra mig i ordning så tänkte jag bjuda på en veckans mål som jag började med förra veckan. Det inlägget hittar ni HÄR. Det är så jäkla viktigt att ha mål även om man bara tänkt att ha en vecka av lugn och ro. Så dessa är mina mål för denna vecka :

1. Att bära med mig systemkameran överallt i veckan och ta en massa bilder. Ibland är jag så dålig på att orka ta med kameran och be folk ta bilder på mig så det är något jag måste bli bättre på. Är ju alltid roligare att kunna bjuda på nya fräscha bilder varje dag. Både på mat, outfits osv.

2. Att gå långa promenader varje dag. Jag tänker inte ens pressa mig själv att gå fort. Jag ska göra det för avslappning.

3. Att hitta på en massa roliga saker nu när jag är på Malta. Jag vill flyga med drönaren som jag lyckades få med mig även om jag blev fast i securityn på Arlanda och de var tvungna att ringa den som var ansvarig för flygplanet för att få godkännande att ta med den. Jag vill besöka nya restauranger och nya platser och när Erik och hans familj kommer på fredag så vill jag hitta på en massa kul.

4. Att läsa lite varje dag.

5. Att börja tänka mer positivt. Inte låta mig själv bli påverkad av andras negativa energi och alltid försöka se glaset som halvfullt.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *