Veckans jobb-planer

Hej hej! När man jobbar hemifrån så ser ju varje dag lite likadan ut, nämligen att man sitter hemma i soffan hela dagen. Den här veckan tänkte jag försöka ta mig ut lite ur hemmet mer och kanske sätta mig på ett café istället, i alla fall vid ett par tillfällen. Det enda som blir jobbigt är att jag har så himla svårt att koncentrera mig när det händer mycket runtomkring. Jag kan liksom inte sätta in ett par hörlurar och koppla bort skrikande barn och skvallerkonversationer. Får se om jag hittar något ställe som är tillräckligt lugn. Men här har vi i alla fall lite planer för veckan.

Måndag – Idag ska jag jobba hemifrån. Blir redigering av filmer hela, hela dagen. Sen ska jag ta en promenad i spåret och efter det äta en god middag och bara ta det lugnt.

Tisdag – Pressfrukost på Triumph och sen hem igen för att jobba.

Onsdag – Jag ska vara hundvakt till två små hundisar. Det perfekta sällskapet när man jobbar hemifrån eftersom man inte behöver känna sig ensam och så blir man tvingad att gå ut på promenader några gånger. Perfekt!

Torsdag – Hundvakt igen och så ska jag springa runt på några pressdagar på PR byråer för att kika på de nya kollektionerna. Därefter hem igen, eller till något café för att jobba!

Fredag – Jag brukar vara som mest motiverad på fredagar eftersom det är slutklämmen inför helgen. Idag ska jag jobba hårt från ett café och sen lär det bli en mysig fredagsmiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *