Veckans allt

Veckans planer: Den här veckan har varit riktigt bra. I måndags satt jag på kontoret hela dagen och fick en massa gjort och sedan kom min älskling hem från alperna. I tisdags jobbade jag hemifrån och vid 12 kom Emelie, Majken och lilla Alfons på lunch eftersom jag skulle passa honom under dagen. Jag och Majken var ute i solen med honom och sedan kom Emelie tillbaka och vi drog hem till Johan på middag.

I onsdag blev det kontorsjobb igen och hem till min sjukling och bara tog det lugnt innan det var dags att sova. Igår hade jag en dag med möten, hemmajobb och till slut galapremiären av Good Behaviour. Jag kommer skriva ett inlägg om det senare idag som ni får ta del av.

Idag blir det hemmajobb hela dagen. Har en hel del att göra innan vi ska iväg och hämta upp Mona och Frank på Arlanda som kommer från Holland. Vi ska nämligen till Åre med dem fram tills på tisdag så vi börjar köra redan ikväll. Så härligt!

Veckans måste: Att se till att jag får så mycket jobb som möjligt gjort innan jag åker till Åre så jag kan slappna av där. Kommer med största sannolikhet jobba lite därifrån också men vill att fokus ska vara på att umgås, äta god mat och hänga i backarna!

Veckans bästa: Åre såklart!

Veckans sämsta: Jag hatar att skriva veckans sämsta, speciellt när jag inte riktigt känner att något varit dåligt.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *