Vad jobbar jag med?

Först och främst vill jag bara säga hur kul jag tycker det är att så många har hittat hit! Ni som är nya för idag kan ju kika in HÄR för att läsa lite mer om mig.

Men nu tänkte jag berätta lite om vad det är jag sysslar med under dagarna eftersom det verkar som att många varit intresserade av detta. Jag jobbar ju som sagt med lite olika grejer men jag ska försöka förklara så bra som möjligt haha.

Vi kan ju börja med Sport Without Limits som är ett företag jag startade för två år sedan tillsammans med min faster. Kort och gott så arbetar vi med personliga tränare, gyminstruktörer och elitidrottare (har några OS-medaljörer och Världsmästare) och producerar träningsfilmer som vi säljer online. Man får alla våra kurser och träningsprogram för 99kr i månaden och då kan man träna allt från boxning med Världsmästaren Mikaela Laurén till yoga och den trendiga träningsformen barre. Vi har en hel del roliga program så om ni är intresserade kan ni ju signa upp er på vårt prova-på-medlemsskap som är helt gratis i 30 dagar. Ska bli kul att höra vad ni tycker!

Där jobbar jag i alla fall verkligen med ALLT. Det är filmning, videoredigering, marknadsföring…..ALLT. Det är i alla fall kul men tufft att ha sitt eget företag. Det går alltid upp och ner och man blir lätt påverkad när det inte går som man hoppas men det är ju en del i processen. Hur som helst så har man alltid en vardag fylld av utmaningar då man konstant måste lära sig nya saker för att komma framåt. När man har ett eget företag måste man verkligen vara proffs på allt och ibland är inlärningsprocesserna långa men jag är så glad att jag får möjligheten att växa så mycket kunskapsmässigt.

Som en del av företaget har vi även marknadsfört oss själva som experter på e-learning och har därför fått uppdrag för andra företag att producera deras e-learning vilket är jättekul. Jag hoppas på fler såna projekt i framtiden!

Sedan så jobbar jag ju också för företaget Drosselmeyer som kontors och marknadschef. Jag började jobba där i årsskiftet och vi är inne i en sån fantastiskt rolig period just nu. Företaget har nämligen funnits i 15 år och har nått en punkt där man inte längre har koll på vad varumärket är så nu ska vi branda om företaget totalt. Jag älskar som sagt att jobba med skapandet av koncept och allt kreativt därtill så jag är riktigt glad att jag kommit in i företaget i en sån bra tidpunkt.

Så vad är då mina arbetsuppgifter? Lite av varje faktiskt. Jag håller koll på ordrar som kommer in från våra distributörer samt håller kontakt med dessa. Sedan är det marknadsföring, sociala medier och allt som hör dit såsom att skapa innehåll i form av text, foto och film. Ett jobb som passar mig som handen i handsken med andra ord!

Det blev rätt mycket text för er att läsa nu haha. Men nu vet ni i alla fall lite av det jag sysslar med! Säg bara till i kommentarsfältet om det är något mer ni vill veta. Kram på er!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *