The view

On Sunday night I arrived to Abu Dhabi. It’s so nice to finally be here and be able to fully relax after some very stressful months. Although I have been working since getting here it feels less forceful and I have the time to finish off old things that brought a lot of anxiety before. So I’m very happy! I really hope this week won’t pass by too quickly but I have a feeling it will.

It has been very grey since getting here but tomorrow the sun and heat is supposed to be back again so then I’ll be hanging at the beach!

+++++++++++++++++

I söndags natt kom jag fram till Abu Dhabi! Så härligt att äntligen vara här och kunna ta det lugnt till fullo efter några stressiga månader. Även om jag har jobbat sen jag kom hit så känns det som att mindre motstånd är inblandat och jag har tid att ta tag i saker som jag inte hunnit med tidigare. Så jag är superglad! Jag hoppas verkligen att den här veckan inte kommer passera allt för snabbt men jag har en känsla av att den kommer det!

Det har varit riktigt grått sen jag kom hit men imorgon ska solen och värmen vara tillbaka igen så då ska jag hänga på playan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *