Shanghai Daily

Yesterday we landed in Shanghai. I was walking around like a ghost since I was so tired after the flight so after lunch I headed back to the hotel to have a little power nap. After the nap we headed to the Hunan restaurant Guyi that I remembered from living here. The food was absolutely amazing and I ate until I almost fell off the chair!

After dinner we all headed back to the hotel to sleep but because of the time difference I ended up waking up at 3 when I decided to do some work until 5ish. After a very relaxed morning in bed and down at the breakfast I’m finally ready to go outside!

++++++++++

Igår landade vi i Shanghai! Jag gick runt som ett spöke eftersom att jag var så trött efter flighten så efter lunchen begav jag mig tillbaka till hotellet för att ta en liten power nap. Efter att ha sovit lite gick vi till en Hunan restaurang som heter Guyi som jag kom ihåg från när jag bodde här och maten var lika god som sist! Jag åt tills att jag  nästan trillade av stolen!

Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och sov men eftersom att det är sån tidsskillnad så vaknade jag vid 3 och beslutade mig för att jobba i ett par timmar. Men efter en avslappnande morgon är jag nu pigg och redo att gå ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *