See-through crop tops

DSC_4839Jag har varit helt galen i allt som är genomskinligt på senaste tiden. Jag antar att det är eftersom att jag i princip aldrig har på mig urringat eller något som är det minsta naket och har hittat något som ändå kan få en att se lite sexig ut. Hur som helst. vad jag dock inte gillar med genomskinliga toppar och magtröjor är om man kan se naveln. Av någon anledning tycker jag att det ser så fruktansvärt vulgärt ut att visa naveln så jag blir galen så fort man ser den. Såg dock direkt på bilderna att man såg min här men som tur var så visste jag inte bättre när jag hade på mig den här toppen.
I alla fall, svag som jag är så ändrade jag mig imorse och beslutade mig för att jag inte ville åka tillbaka till Amsterdam idag utan stannar tills på onsdag istället. Kommer i princip inte ha någon tid med Bou i sommar så jag ville helt enkelt passa på nu när jag har chansen!

Nu måste jag fortsätta jobba så att jag får något gjort idag! Ciao!


 

I have been crazy about everything that is semi see-through lately. I guess it’s because I almost never wear anything low-necked and have found something that can still look sort of sexy! However, what I don’t like about see-through tops and crop tops is if you can see the belly button. For some reason I think it looks so incredibly vulgar to show the belly button! Lucky for me I didn’t notice that you could actually see mine the day that I wore this top.

Anyways, weak as I am I changed my mind this morning and decided that I didn’t want to go back to Amsterdam this morning and stay until Wednesday instead. I will almost not have any time together with Bou this summer so I want to make as much time as possible right now!

Now I have to keep working so I get something done today! Ciao!


I’m wearing/crop top from Forever 21/Trousers from Monki/Watch from Nixon and bag from Chanel
DSC_4835

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *