Så försöker jag bli pigg igen

Gud vad det snöar ute! Ser inte fram emot att springa iväg mot mitt möte som jag har idag. Jag sov i mina föräldrars lägenhet igen och tog bara med mig mina sprillans nya, vita Adidas Superstars och är inte kanske det bästa skovalet i det här vädret.

Hur som helst så väntar ännu en fullspäckad dag. Vi ska bland annat utforma en action-plan (alltså bestämma allt vi ska göra och vem som ska göra vad) och gå igenom den tidigare försäljningen för att se var vi måste lägga extra krut. Riktigt kul med andra ord så jag häller i mig kaffe för att försöka få bort tröttheten. Jag kunde nämligen knappt sova inatt över huvud taget och då är det verkligen bara ens egen sinnesstämning som kan vinna över tröttheten!

Såhär brukar jag ta mig igenom en segstartad morgon:

1. Tänka på allt roligt man ska göra under dagen och intala sig själv att det kommer bli super. Trött eller inte så kommer jag ha så kul och om jag ska få igenom alla beslut jag vill få igenom så måste jag ju vara på hugget!

2. Ta en dusch!

3. Hälla i mig kaffe och göra en brustablett med multivitamin. Det här ger en riktig kick!

4. Packar med mig lite frukt eller godis som jag kan äta under dagen. Och jag vet att godis är det sämsta men ibland behöver man bara något som kickar igång en!

Nu ska jag hoppa in i en dusch så jag förhoppningsvis får lite energi. Stay positive!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *