Resefavoriter och trossnack

Klockan är elva och jag har precis fått i mig dagens frukost och nu ligger jag med datorn i knät i en solstol. Livet känns riktigt bra idag. Jag kan inte komma ihåg senaste gången jag vaknade på morgonen och kände mig så totalt utvilad att jag nästintill studsade ur sängen. En grym känsla!

Och vet ni något som kan förstöra i alla fall mitt humör totalt? Obekväma trosor. Igår gick jag runt hela dagen i ett par trosor som gick rakt upp i stjärten så jag knappt kunde koncentrera mig på annat. Fy säger jag bara. Varför utsätter man sig själv för sådant? Finns ju absolut ingen rimlig förklaring till det. Så idag drog jag på mig ett par av mina Sloggisar och känner mig riktigt nöjd och bekväm.

Ni kommer kanske ihåg att jag var på en frukost och morgonmeditation med Sloggi för ett par veckor sen och förra veckan fick jag hem lite härligheter att ha på mig. Och de är faktiskt inte bara sköna utan även faktiskt snygga på. Ett hett tips för er som är trötta på att ständigt behöva rätta till trosorna. De här sitter som en smäck!

Men förutom att det är viktigt att ha på sig sköna och snygga trosor såhär på semestern så har jag också lite andra favoriter jag tänkte visa er. Först ut på listan kommer min snygga reseplånbok med mina initialer som jag fick av min kära pojkvän. Sen har vi såklart en supersnygg bikinitopp som jag fått hemskickad av Triangl. Den sitter så bra och är riktigt bekväm och snygg! Sen får man såklart inte glömma att ha med sig ett par snygga solisar och grymma hörlurar att ha med sig på alla långpromenader.

Nu ska jag göra mig i ordning och ta mig ut på en promenad innan det är dags för lunch med mamma! Ha en superhärlig dag.

Undies from SLOGGI – Bikini HERE – Wireless earphones HERE  – Sunnies HERE – Customised travel wallet HERE

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *