Räddaren i nöden

Hej på er!

Innan jag berättar allt om mitt nya jobb och vad det innebär så tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på några nya favoriter för min torra vinterhy. I början av december fick jag de här superfina produkterna från Moonsun Organic of Sweden och nu har jag använt de sedan dess och kan därför ge er en riktig review.

Jag har svintorr hy som lätt blir oljig för att den är så torr. Antar att det har med att huden överkompenserar fettproduktionen när man är torr så återfuktning har varit högsta prio för mig. Jag har testat hur mycket olika produkter som helst och på somrarna funkar det mesta rätt bra för mig men på vintern blir verkligen min hy till en katastrof. Jag blir torr i ansiktet, mina läppar spricker upp och benen och armarna blir så torra att jag nästan flagnar. Hemskt alltså!

Hur som så har de här produkterna på riktigt varit min hys räddare i nöden den här vintern. De dagar då jag känner att deras Face Cream och Bodylotion inte räcker till och jag vill boosta med mer fukt använder jag deras Beeswax Body Oil på kroppen direkt efter duschen och lägger några droppar Face Oil i ansiktet. Man blir så återfuktad och mjuk och jag har svårt att tro att jag kan hitta något annat som funkar lika bra. Dessutom så ska de funka för alla hudtyper och inte bara för såna som har lika torr hy som jag har.

Här är produkterna jag testat:

Body LotionBeeswax Body OilBody ScrubCleansing CreamFace CreamFace Oil

Photon tagna av @emeliesundvall

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *