Q&A – Bloggtips!

Idag vaknade jag vid 8 och har legat och dragit mig bredvid Emelie och Alfons. Erik är ju borta helgen och eftersom jag inte gillar att sova ensam sover jag ju hos föräldrarna som är här och hälsar på istället. Så mysigt men man sover verkligen aldrig lika bra som man gör i sin egen säng.

Idag ska jag gå ut på promenad, göra ansiktsmask och läsa lite. Det blir en lugn och skön dag med andra ord eftersom jag har en känsla av att det här kommer bli en riktigt hektisk vecka. Då är det ju viktigt att ladda upp batterierna men jag känner verkligen att efter en lugn helg som denna så kommer det inte bli några problem. Känner mig mer utvilad än jag gjort på länge!

Jag tänkte börja med att svara på lite frågor ni ställt om min blogg! Om det är något mer ni undrar över så är det såklart bara att kommentera i det här inlägget så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat i ca 4 år på den här bloggen men sen har jag haft andra bloggar innan. Jag skrattar ihjäl mig när jag läser dem.

Varför bloggar du?

Jag älskar att blogga eftersom jag älskar att skapa innehåll. Jag har utvecklats så mycket när det kommer till foto sen jag startade den här bloggen och jag älskar att dela med mig av fina bilder. Sen är det ju för att skriva av sig också. Jag älskar när folk frågar vad man gjorde för ett år sedan eller vad som var bra på en viss restaurang. Då behöver jag bara leta i arkivet och så hittar jag allt!

Tror du att du fortfarande kommer blogga om 5 år? Kan du ge några tips på hur man som bloggare når ut till fler läsare & vart får du inspirationen ifrån till att blogga?

Jag vet faktiskt inte. Jag planerar inte riktigt så långt fram i tiden och det kommer såklart hänga på om jag fortfarande tycker det är kul eller ej! Jag brukar komma in i perioder när jag känner att jag vill sluta men efter några dagar får jag tillbaka kreativiteten igen. Om jag kommer in i en svacka som inte går att ta sig ur så slutar jag direkt.

Jag hade velat veta hur länge du har bloggat och hur lång tid det tog innan du började få regelbundna ‘följare’ Jätte fin blogg btw. Kram

Jag har som sagt bloggat i 4 år och jag fick regelbundna läsare efter några månader. Jag var med i en massa communities som typ Independent Fashion Bloggers och fick en del följare därifrån. Jag försökte och försöker fortfarande att connecta med så många jag kan online för att få tips och nya läsare.

Jag började nog inte publicera på facebook förens efter ett år ungefär och det var så jobbigt men det driver en hel del trafik så när jag hade kommit över gränsen att det kändes jobbigt så var det en självklarhet att fortsätta lägga ut allt där så det är ett hett tips.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *