Prestationsångest

Om det är något här i livet jag tycker är så förbannat svårt så är det att beräkna hur lång tid något ska ta och hur bra något man arbetat på egentligen behöver vara. Just nu jobbar jag på ett koncept för företaget och detta gäller då allt från skapande av konceptet till web-designen och allt som ska användas i marknadsföringen. Jag började i söndags kväll och i måndags morse ville jag liksom vara klar med allt! Det kändes som att man inte hade gjort tillräckligt och att allt gick långsamt och inte blev riktigt så bra som jag ville att det skulle bli.

När jag tänker efter själv så förstår jag ju att det hade varit omöjligt att göra klart allt på en kväll, det är ju totalt orealistiskt, men ändå så blir jag stressad över det. Det är ju så svårt att veta hur hårt man ska jobba när man som jag är chef över min egna tid. Det är riktigt svårt! Speciellt eftersom jag vet att det är vi i företaget som blir direkt drabbade om man inte jobbar tillräckligt hårt och bra. Det är ju inte som när man jobbar inom ett stort företag där man är en massa människor som drar lasset. Nu gäller det att några få personer ska göra allt, allt, allt verkligen.

Och missförstå mig inte nu, det här är min absolut högsta dröm. Att jobba med något man själv har skapat och något man själv brinner för! Men ibland är det helt enkelt bara svårt att veta om man är rätt ute eller bara helt ute ock cyklar.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *