Outfit och nu följer vi varandra!

Det var inte det smartaste valet jag gjort att sätta på mig en päls och ta med mig skinnväskan på shoppingturen när det spöregnade ute. Som tur var hade vi paraply men liknade ändå en blöt katt när det var dags att ta några bilder haha.

Hur snygg är inte den tröjan jag har på mig också? Älskar de vida ärmarna. Man kan verkligen ha den till ALLT men den är helt enkelt lite roligare än vanliga blåa tröjor då den har lite roliga detaljer.

Jag sov i mammas och pappas lägenhet igår eftersom de är hemma i Sverige under helgen. Vi åt en sån mysig middag tillsammans med mormor och morfar som jag ska visa snart! Sen idag eller imorgon ska ni få reda på lite mer om min kille och så kommer fler fototips!

Föresten så håller ju min vecka som veckans blogg att ta slut så jag hoppas ni kommer följa mig här på Nouw HÄR! Vore så mysigt att ha kvar er.

Sedan så har ni väl följt rebeccasundvall på Snapchat och min Instagram (HÄR) va? Dela med er av era länkar i kommentarsfältet också vetja så följer vi varandra!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *