Nära döden och tjejhäng i Amsterdam

Hej på er! Igår var minst sagt en turbulent dag. Mitt plan till Amterdam var tre timmar försenat på grund av stormen i Amsterdam. Jag som inte tycker det är så kul att flyga trodde min sista stund var kommen när vi skulle landa. Fy fabian! Men väl nere på marken var jag mer än lättad. Det är verkligen sån storm här så det känns som att man ska blåsa iväg!

Sedan åkte jag runt lite i Holland för att fixa lite grejer innan jag äntligen kunde åka in till Amsterdam och komma in i lägenheten jag ska bo i de kommande dagarna. En så mysigt lägenhet som jag kommer stormtrivas i. Känns så skönt att kunna fixa egen frukost och äta hemma om man vill.

Hur som helst så kom Ophelia över och vi gick nästan direkt till Café van Zuylen där vi beställde in lite holländska snacks och varsin öl. Jag ÄLSKAR bitterballen och kaasstengels och efter en dag nästan utan mat så gick det ner utan problem.

Sedan var det dags att dra vidare till Restaurant Bleu där vi mötte upp Sarah för att äta middag. Det var rätt gott men i alla fall hur trevligt som helst. Så mysigt att hänga med dem och man önskar verkligen man var här oftare.

Sedan gick jag hem mot lägenheten där Mona väntade. Vi to gett glas vin innan vi somnade som stockar. Så mysigt med lite sovsällskap.

Vi tog en riktigt lugn morgon idag och har precis ätit frukost men nu är det dags att göra sig i ordning inför dagen! Jag har en hel del att fixa idag så det är skönt att få allt gjort så snabbt som möjligt.

Här är föresten utsikten från lägenheten jag bor i. Det ligger verkligen ett stenkast från centralstationen så perfekt utgångspunkt när man ska ränna runt på stan!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *