När jag jobbar hemifrån…

Hej på er! Nu sitter jag här och har en riktig eftermiddagsdip. Känns som att jag vill lägga mig och somna men har som regel att inte sova under dagarna haha. Jobbar man hemifrån är det ju så viktigt att ha lite struktur eftersom det annars är lätt att man kommer in i en dålig spiral så det är bara att härda ut. Det blir att gå och hälla i sig en kopp kaffe helt enkelt.

Innan jag gör det så tänkte jag bara visa lite bilder från min förmiddag som jag tog lite snabbt. Lite i stil med det här kan en arbetsdag se ut för mig när jag jobbar hemifrån!

Såhär startade jag min morgon. Jag äter alltid granola eller müsli från MyMuesli eftersom de är det godaste jag smakat! Imorse blev det skogsbärs granola som jag åt med kiwi. Hur gott som helst. Sen såklart kaffe och en multivitamin för att kicka igång kroppen och huvudet. Det finns verkligen inget som funkar så bra som vitaminer för mig!

Sedan efter förmiddagens planer så mötte jag upp min syster och lilla Alfons och gick förbi Steam där vi hämtade upp lite dumplings och soppa som vi åt hemma tillsammans. Så jäkla gott!

Sen blev det jobb. Just nu jobbar jag på en presentation om Drosselmeyers varumärke eftersom vi ska branda om varumärket. Så himla kul verkligen. Älskar att skapa koncept men det är samtidigt en sån himla utmaning eftersom det är lätt att bli ”fast” i sitt egna synsätt och tänka utanför boxen.

Och så blev det såklart lite bus med Alfons såklart. Gud vad jag älskar honom.

Nu ska jag jobba några timmar till och sedan kommer Erik och hämtar upp mig. Vi ska äta middag hos hans föräldrar ikväll så det ska bli riktigt mysigt.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *