Morgonlista och tvångstankar

Mina blommor från Erik kom inte fram på alla hjärtans dag men jag blev lika nöjd ändå för när jag kom hem den 15e så stod de här superfina blommorna utanför dörren. Bara rosor är ju så fint också men den här buketten är nog den finaste jag fått i mitt liv. Färgerna är så fina och jag är kär i Videung. Jag får en sån nostalgisk och mysig känsla av dem från den där sången ”Sov du lilla Videung” haha!

Idag står det på min lista att svara på era frågor som ni ställt till mig. Ni kan såklart fortfarande ställa frågor i kommentarsfältet i det HÄR inlägget. För övrigt så ska jag gå ut och promenera och sedan har jag en riktig höjdpunkt på dagen som jag berättar om sen!

Jag hittade föresten den här morgon listan hos Lovisa Wallin så jag tänkte att det vore kul att svara på den en morgon som denna!

När går du upp?

Jag ställer larmet på 07.00 men jag snoozar i ungefär 30 minuter. Egentligen brukar jag inte göra det men den här vintern har jag varit helt hopplös. If you snooze you lose haha och det är verkligen sant. Man blir bara tröttare för varje gång larmet ringer.

Vad är det första du gör varje morgon?

Jag går upp ur sängen, tar en dusch och drar på mig morgonrocken och ett par tofflor innan jag går och förbereder frukost till mig och min kille.

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?

Jag duschar rätt länge. Oftast säkert i 20 minuter för att vakna ordentligt men själva sminkningen gör jag precis innan jag ska gå och det går riktigt snabbt, typ på 5 minuter eller så.

Är frukost viktig?

Svar, JA! Jag kan inte leva utan frukost. Förut har jag haft såna tvångstankar att jag inte kunnat åka till skolan eller jobbet om jag försovit mig och inte har tid för frukost men nu är jag mer flexibel på den fronten haha. Men ja det är ett måste.

Vad äter du till frukost?

Just nu är det ett kokt ägg och fil med frukt, bär och flingor som gäller men det går verkligen i perioder. Ibland blir det avokado-mackor, smoothies etc. Det varierar från vecka till vecka.

Är du morgontrött?

Just nu är jag verkligen morgontrött. Jag kan nästan känna mig febrig på morgonen i några timmar innan jag vaknat ordentligt.

Hur ser en perfekt morgon ut?

Alla mina morgnar ser ju mer och mindre likadana ut och det är verkligen så jag vill ha dem. Jag går upp själv medan Erik ligger kvar och sover. Jag gör frukost till oss båda och går in med frukost på sängen till honom (den bortskämda jäveln haha). Sedan har jag min ensam-tid. Det blir frukost i lugn och ro, TV4 morgon och sedan datorn i knät med en kopp kaffe i handen. Det är livet verkligen och ger balans till hela min tillvaro! Och jag överdriver inte ens haha.

Vad är det bästa med morgonen?

Att få en stund för sig själv. Man samlar sig själv och skapar sinnesstämningen inför resten av dagen!

Hur går du helst klädd på morgonen?

I min morgonrock där det står Princess R Sundvall på som jag fått av Erik.

Nu ska jag äta frukost och förbereda dagens inlägg. Kram på er!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *