Mitt nya jobb!

Hej fina ni.

Idag tänkte jag berätta lite om mitt nya jobb! Under det senaste året har jag ju bara jobbat hemifrån men för ett par månader sedan bestämde jag mig för att börja jobba deltid vid sidan om i januari. Jag har haft det riktigt svårt att strukturera mig själv när jag bara har suttit själv så det känns fantastiskt skönt att få en större omväxling i mina arbetsuppgifter och kunna varva olika projekt.

Hur som helst, tillbaka till jobbet. Företaget jag börjat jobba för är ett svenskt designföretag som heter Drosselmeyer! Kort och gott så bygger Drosselmeyer på att förbättra produkter som redan finns på marknaden. De har i dagsläget fem olika produkter (en nötknäppare, en krabbtång, en ljusstake, en tea infuser och ett istråg) som på något sätt tar bort de vanliga problemen man har med en produkt. T.ex. så kan ljusen brinna hela vägen ner i ljusstaken utan att de fastnar små stumpar och man kan använda en ljusstake till både vanliga ljus och värmeljus. Ni får helt enkelt gå in och kika och läsa mer om produkterna tycker jag och sedan kommer jag ju såklart att uppdatera er om allt som händer på jobbet.

Min roll på företaget är kontors och marknadsansvarig vilket väldigt kortfattat menas med att jag hanterar inboxen (ordrar som kommer in etc.) samt jobbar med marknadsstrategier, sociala medier etc. Jag kommer ha en massa olika arbetsuppgifter och det är det som är så fantastiskt kul med att jobba i ett mindre företag. Jag känner redan att det här kommer bli superkul och jag kommer få chansen att lära mig så mycket.

Jag har sagt att jag tänker vara på kontoret två dagar i veckan och sedan blir det jobb hemifrån men man får se hur allt utvecklar sig helt enkelt. I vilket fall är jag riktigt pepp och det ska bli kul att få dela med mig av min resa till er.

Kika in på deras hemsida och läs mer HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *