Mina egna smoothies & full av kraft

Igår fick jag hem världens finaste bud från Brämhults med deras nya smoothies med mitt namn på. Det tog verkligen emot att öppna en av dem nu i morse men jag kommer definitivt spara dem här när de är uppdruckna (jag är verkligen en riktig hoarder).
Jag drack KRAFT smoothien imorse som är stärkande med fibrer från citrusfrukter och vitamin D från naturen som är bra för både muskler och benstomme. Den var verkligen mega-god och till och med min kräsne pojkvän tyckte den var supergod. Sedan har jag kvar ENERGI som är en uppiggande smoothie fullproppad med energi från bland annat gröna kaffebönor och vitamin C får acerola, och VITAMIN med vitamin E från solrosor och vitamin C från acerola. Det ska bli så kul att testa. Tack!

På tala om kraft så har jag verkligen bevisat för mig själv att det är precis det jag har idag. Jag har fått så jäkla mycket gjort. Har gjort min att-gära-lista flera gånger om och är fortfarande fyllt av energi och motivation. Ikväll blir det nog träning med Eriks mamma men inte säkert än. Tror dock det vore bra för mig att göra av med lite energi innan kvällen så annars blir det någon form av hemmaträning.

Imorgon bär det ju av till Östergötland tillsammans med min syster och mitt jobb. Det ska bli så fantastiskt kul att få dra iväg på en riktigt kreativ weekend. Det kommer bli en hel del jobb men roligt sådant!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *