Kärlek för mig

Jag använder knappt några smycken men vad nästan allt jag använder har gemensamt är att de har en betydelse för mig. Varje dag använder jag två guldringar med diamanter, varav båda jag fått av min mormor. Jag älskar dem och skulle bli helt förstörd om de av någon anledning skulle försvinna.

När jag blev förfrågad om jag ville ha ett samarbete med danskaJane Kønig och deras Love Tags var det direkt en självklarhet för mig eftersom att de gömmer en kärleksförklaring. Jag valde att gravera in ett J, ett K och ett E för min pappa, mamma och syster så att jag alltid har dem nära även om de skulle vara långt borta.

Familjen är verkligen det viktigaste som finns för de är de personer som jag vet kommer finnas där för mig i vått och torrt. Deras kärlek till mig är verkligen villkorslös och samma är det med min kärlek till dem.

I vilket fall så har det här halsbandet kommit att betyda för mig såsom mina ringar från mormor. Jag har haft på mig det varje dag sen jag fick det för att det är så snyggt och viktigast av allt för att det bär på ett sådant viktigt budskap!

++++++++++++++

I hardly wear jewellery but what all of those I wear have in common is that they have a deep meaning to me. Every day I’m wearing two golden rings with diamonds which both are from my grandma. I love them and I would be devastated if something would happen to them.

When I got asked if I wanted to do a collaboration with Jane Kønig and their Love Tags I immediately said yes because the jewellery hide a declaration of love. I chose to engrave a J, a K and an E for my dad, my mum and my sister so that I will always have them close even if they’re faraway.

Family is by far the most important thing to me because I know these are the people who will always be here for me. Their love towards me is really unconditional and mine towards them is to.

In any case this necklace has become to me what my grandma’s rings are. I’ve been wearing it every day since I got it because it looks so good and because it literally means the world to me.

Necklace from Jane Kønig

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *