Jag testar Pilates på Crack på Becore

Herre min skapare. Idag har jag ont i kroppen kan jag säga. Ni som följer mig på Snapchat (rebeccasundvall) vet redan att jag var på Becore igår igen fast till skillnad från två dagar sedan när jag körde deras cycle (läs inlägget HÄR ) så testade jag nu något som heter Megaformer . Jag mötte upp Kristina innan och vi var livrädda, speciellt när vi såg vad man skulle utföra träningen på. Ni ser den där ”brädan” i mitten? Den rör sig!

Tanken är att man konstant gör olika styrkeövningar långsamt under hela passet, helt utan vila. Det kallas till och med för Pilates på crack så då förstår ni kanske hur jobbigt det var. Nästan direkt började min kropp skaka så mycket att jag inte kunde utföra övningen ordentligt. Då påminde tränaren Jocke oss om att det bara gått 4 minuter av passet, tack för den haha!

Jag hade dessutom käkat julbord till lunch vilket jag absolut inte rekommenderar någon att göra innan det här passet! Nej men skämt och sido, det var så jobbigt att kroppen skrek efter hjälp men det var samtidigt så himla kul. Jag kommer absolut vilja köra vidare med det här kanske någon gång i veckan. Känns som att det är en träningsform som ger snabba och bra resultat. Jag är kär!

Här sitter jag lyckligt ovetandes om vad komma skall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *