#HemmaHosZandra

​Hej på er! Innan jag tänkte dela med mig av min helg så tänkte jag visa er vad jag och Erik gjorde i torsdags! Vi hade äran att ta del av konceptet #HemmaHos som Stockholm Gas stod för där olika Stockholms krogar flyttar in hemma hos en helt vanlig privat person! I torsdags flyttade restaurangen Luzette in i Zandras 2a vid Telefonplan #HemmaHosZandra. Hur coolt?!

Både jag och Erik hade en fantastisk kväll. Det blev verkligen en upplevelse att få gå på en restaurang i hemmamiljö och det är definitivt något man kommer komma ihåg. Det enda både jag och Erik tänkte på som hade kunnat göra det bättre var om alla personer som var där satt vid långbord så man kunde snacka med varandra. Men både jag och Erik är av det pratigare slaget så det är ju såklart en smaksak! Hur som helst så var det en upplevelse man sent kommer glömma och om ni någon gång får chansen, ta den!

Vi åt en gudomlig råbiff med tryffelmayo till förrätt, kycklingen till varmrätt och en Tarte Tatin till efterrätt. Mums!

Det roligaste måste ha vart när vi var klara med maten och skulle gå. Då började vi vinka och säga hejdå till alla andra som var där. Inte riktigt något man skulle göra om man var i en vanlig restaurang haha!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *