GRATIS JULGÅVA: En julklapp från mig till mina läsare

Som ni som följer min blogg säkert redan vet så är jag en riktig frukostmästare. Jag äter frukost i minst en timma varje morgon och älskar att göra nya variationer. Vanligtvis blir det ett kokt ägg och sedan antingen en smoothie bowl med müsli eller fil med müsli.

Jag började samarbeta med MyMuesli i samband med att de öppnade sina butiker i Stockholm och sedan dess har jag plöjt mig igenom de flesta av deras mueslis och granolas och de är faktiskt de godaste jag smakat. De finns i så många olika variationer så det finns verkligen något för alla. Mina favoriter är definitivt My Happy Divorce Muesli & Blueberry Vanilla Granola men finns såklart en massa andra goda.

Men till det roliga nu. Jag är så glad att jag kan bjuda mina läsare på en härlig julklapp i år. Ni får välja från ett gäng supergoda utvalda tuber från deras butiker. Allt ni behöver göra är att gå in på min INSTAGRAM , följa mig där och sedan knata till närmsta MyMuesli butik (finns en på Mäster Samuelsgatan och en i Täby Centrum) och visa upp den HÄR bilden och sedan är det bara att välja din favorit. En perfekt present till dig själv eller till en vän.

I samarbete med MyMuesli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *