Garderobsrensning och min galning till kille

Idag har vart en sån där dag när man får så mycket gjort. Jag har rensat i klädkammaren och flyttat över alla t-shirtar, toppar, jeans och träningskläder till garderoben i sovrummet och istället har vi bara tjocktröjor, jackor och väskor i klädkammaren. Jag skäms verkligen över att jag kan fylla så många lådor med tjocktröjor. Man har ju verkligen inte koll på vad man har tills att man rensat ur ordentligt. Blir mörkrädd…

Vad brukar ni göra med kläder som ni rensar ur? Jag brukar alltid ge iväg till någon i min närhet eller till välgörenhet och det tycker jag är så himla bra! Jag blir så trött på folk som bara slänger sina kläder när det är så himla lätt att ge iväg till andra som faktiskt behöver dem.

Föresten! Har ni sett vad min galning till kille gjort i sovrummet? Innan jag åkte till Amsterdam så diskuterade vi hur vi skulle göra med TVn nu när vi skulle byta ut byrån mot en garderob. Jag tyckte att vi skulle ha ett tv-fäste som satt fast i ena väggen men Erik ville verkligen verkligen ha ett sånt fäste som sitter fast i taket så att den automatiskt hissas ner när man sätter på TVn. Jag sa NEJ till det här eftersom jag inte tyckte det skulle se snyggt ut och eftersom det också inte skulle gå då jag beställt hem en ny lampa till sovrummet som skulle täcka TVn.

Men….vad händer då? Jo jag åker iväg till Amsterdam och första kvällen jag är där så kommer en bild på hur han köpt och monterat ett tv-fäste i taket! Man blir ju galen haha. Egentligen ville jag bara be honom ta ner det men man ser verkligen i hans blick hur mycket han älskar det så det är bara att bita ihop för min del. Helt ärligt så är det inte riktigt så farligt som jag trodde, det är faktiskt till och med rätt bekvämt att kunna ställa in vinkeln på TVn när man ligger i sängen. Men någon lampa, det blir det då inte nu. Vad gör man inte för kärleken?!

Fortfarande en del rensning att göra i klädkammaren men det är redan SÅ mycket bättre! Tidigare var golvet fullt av kläder och väskor så man knappt kunde ta sig in…

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *