Första dagen på Malta & att stressa ner

Igår stod klockan på fem på morgonen eftersom jag skulle ta ett tidigt flyg till Malta för att hälsa på mamma och pappa och såklart få njuta av solen lite. Jag hade ställt in mig på att det skulle vara typ 18 grader men igår var det 26 grader och vågar påstå att det kändes varmare än så. Så jäkla skönt!

Vi började med att äta lunch och sedan gick vi ut på en långpromenad längs vattnet. Vi tog en kaffepaus på Hiltons terrass innan vi gick tillbaka. Så himla härligt.

Även om jag är klar med mitt projekt och hade tänkt att bara jobba några få timmar per dag här så var jag ändå så stressad igår. Hade svårt att andas och hjärnan gick på högvarv även om jag verkligen beslutat mig för att ta semester. Antar att det tar en stund för hjärnan och kroppen att varva ner men jag tänkte hjälpa den på traven genom att göra klart det mesta på min to-do-list idag. Jag ska svara på mail, schemalägga lite inlägg och se till att utvecklaren jobbar på med vår hemsida. Sen blir det lunch med mamma och pappa och efter det tänkte jag strosa runt på stan eller kanske lägga mig på terrassen och läsa en bok. Någon måtta får det vara. 🙂

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *