Förberedelser inför Åre

Jag älskar hoodies! Jag lever i de varje dag då jag tycker det är både bekvämt och snyggt. Sen att luvan håller öronen varma såhär års är ju alltid ett plus! Hur som helst så har jag hittat tre stycken som jag verkligen vill ha just nu. Jag tänkte klicka hem en eller två men vill helst av allt ha till Åre imorgon så hoppas att man kan hitta ute på stan. Har någon sett någon av dem någonstans?

Och jag kanske inte har berättat det föresten men som ni förstår nu så åker jag ju till Åre imorgon. Jag och Erik hämtar upp Mona och Frank som kommer från Hollan på Arlanda imorgon kväll och så kör vi direkt upp. Blir ju lite sent men vi kände att vi hellre ville komma upp mitt i natten och kunna sova ut på lördagen än att behöva gå upp tidigt på lördagen och spendera hela dagen i bilen. Vi är där fram tills tisdag kväll så det ska bli så otroligt härligt. Vi ska äta goda middagar, gå ut en kväll och sedan hålla till ute i backarna såklart.

Jag har åkt snowboard i hela mitt liv men funderar på att testa skidor nu. Jag har dock bara åkt det två gånger så man kanske måste ta en skidlektion om det ska funka? Annars får jag helt enkelt behålla snowboarden på den här gången och spara det till en annan gång. Älskar att åka snowboard men är ju alltid kul att kunna båda eller vad säger ni?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *