En morgon på Becore med Svenska Juiceföreningen

Josefin, jag och Lovisa efter det svettiga passet!

Om jag kände mig trött och hängig igår så kan man säga motsatsen om idag. Jag startade nämligen morgonen med ett cycling pass på Becore följt av en superhärlig frukost med Svenska Juiceföreningen och Anna Ottosson som skrivit boken ”Hälsodrycker”. Svenska Juiceföreningen höll en kort föreläsning om 4 vanliga myter om juice medan vi åt och sedan bjöd Anna Ottosson på lite goda juicer och shots!

Passet var så jobbigt att jag trodde jag skulle trilla av cykeln efter typ 10 minuter, vilket jag faktiskt nästan gjorde två gånger. Hon som höll i passet var så vältränad och snygg så det var typ det enda som gjorde att jag orkade pusha mig själv haha. Hon hade dock hållit på i åtta år så hoppas på att det går lite fortare att nå drömkroppen hehe.

Men men, en frukost har aldrig känts så välförtjänt som efter det här passet och både föreläsningen och Anna Ottossons genomgångar var superintressanta. Är så taggad på att börja göra juicer och shots varje dag!

Så vad var då de 4 myterna om juice?

  1. Juice innehåller tillsatt socker
  2. Juice har högt GI-värde
  3. Juice ingår inte i en hälsosam kosthållning
  4. Barn bör undvika att dricka juice eftersom det innehåller så mycket socker

Jag frågade därefter hur mycket juice man då ska dricka per då och jag fick svaret att man bör dricka ca 1.5dl per dag. Härligt!

Nu ska jag komma igång med jobb innan det är dags för lunch. Gud vad tiden går fort när man gör grejer på morgonen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *