En hektisk helg

Idag är det fredag, woho! Att det snart är helg spelar dock inte så stor roll i mitt liv i vilket fall, men det är ju alltid kul att ha andra att hänga med på dagtid än sig själv haha.

Igår när jag jobbat klart gick jag och syrran på ett Redken event på Creative Headz nya salong på Drottninggatan. Jag visar lite bilder senare men vi var bara där snabbt och åt lite popcorn innan vi var tvungna att springa iväg direkt. Vi behövde köpa mat och sedan åka hem eftersom min syster och hennes skulle äta middag hos mig och Erik. Det blev korv stroganoff (haha!) eftersom Erik är känd för sin grymma och efter det bjöd jag på Gino (jag hade blåbär, banan och kiwi toppat med vit choklad som man sen kör på grillen i ugnen). Sedan blev det ett glas glögg innan de åkte hem och jag och Erik somnade som stockar i sängen.

Idag blir det jobb hela dagen, en långpromenad och sedan iväg på ett KMK mingel ikväll med Erik och hans familj. Imorgon ska vi fira Emelie och sedan iväg på en middag och fest med Svenska Racerbåtförbundet. En riktig båthelg med andra ord och jag antar att söndagen kommer vara till för att återhämta sig.

Väska från Prada – Kjol från Nelly.com – Sneakers från Nike

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *