Drink up!

This morning I woke up and had so much energy. Instead of showering I decided to take a long bath and before drinking my morning smoothie I used my Origins Drink Up face mask to hydrate my skin. I’ve been so dry lately that it feels like I’ve had a face lift (I’ve never had one but I can imagine it feels quite stiff haha?). Even if I don’t feel fully recovered yet it really made it feel better at least!

Now I’ve arrived at the office and I guess I will be here taking care of things until 5ish. I’m so excited to get as much done as possible today so that I will be able to relax for a bit this weekend.

++++++++++++++

Imorse vaknade jag och hade så mycket energi. Istället för att ta en dusch så beslutade jag mig för att ta ett långt bad. Efter badet så la jag en ansiktsmask från Origins som heter Drink Up för att återfukta mitt ansikte och avslutade med en smoothie. Jag har varit så himla torr på senaste tiden att det känns som att jag gjort ett ansiktslyft (jag har aldrig gjort ett ansiktslyft men antar att ansiktet känns rätt stelt haha?). Även om jag fortfarande känner mig lite torr så känns det i alla fall hundra gånger bättre nu än innan!

Nu har jag precis kommit till kontoret och jag kommer nog att sitta här tills runt 5-tiden. Jag är så jäkla taggad på att få så mycket gjort som möjligt idag så att jag kan ta det lite lugnt i helgen!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *