Den stora blogglistan!

Jag hittade den här listan hos fina @pdotter så jag beslutade mig för att sno den av henne!

Vilken bloggares garderob skulle du vilja ha?

Åhh vad svårt. Det får nog bli Julie Sarinana (Sincerely Jules), Chrystelle Eriksberger och @gertrudes!

Nämn en bloggare som du inte är vän med idag, men som du skulle vilja ta en fika med på tu man hand?
Jag har bara träffat @Yayas på Social Media Gala och några andra Nouw event men hon verkar som en så genuint trevlig människa. Sen har hon ju världens goaste ungar också som vore så kul att träffa!

Hur viktigt är bilderna för dig när du läser en blogg?
Det är rätt viktigt men på ett annat sätt nu än tidigare. Förut gillade jag bara bloggar som hade riktigt styleade bilder tagna med systemkamera men nu ser jag mer det vackra med naturliga bilder. De måste fortfarande vara tagna med omtanke men det behöver inte vara sådär superstyleade.

Vad är det viktigaste med en blogg enligt dig?
För mig är det viktigast att det känns personligt, som att jag får lära känna personen i fråga eller att det finns någon annan utstående kvalitet! Om det inte är personligt så ska det vara snygga bilder och grymma outfits, inspirerande inredningsbilder eller liknande. Något som får bloggen att stå ut!

Vad är det tråkigaste och roligaste ämnet att läsa om på en blogg?

För att vara helt ärligt finns det typ inget ämne som jag hatar att läsa om. Jag tycker det mesta kan vara intressant att läsa om så länge det är skrivet på ett bra och inspirerande sätt. Det bästa jag vet är att läsa om andras relationer. Det är så kul att få en inblick i hur andra människor har det!

Vilken är den peppigaste bloggen du vet?

Jag brukar alltid läsa Blondinbellas blogg när jag har dåligt med motivation. Hon är riktigt inspirerande och som entreprenör så är det så nyttigt att läsa hennes blogg. Hon verkar hålla ihop familj, företag och fritid på ett bra sätt vilket är så coolt. Tummen upp till henne!

Nämn en feel good blogg:

Margaux Dietz driver Sveriges i särklass bästa feel good blogg enligt mig. Jag blir så himla glad av att läsa alla roligheter hon har för sig och såklart om lilla Pablo. Sen är hon en så trevlig människa och bara det blir man ju glad av.

När tror du att du kommer att sluta blogga?
Det vet jag verkligen inte. Det blir väl när jag känner att jag inte längre får ut något av det.

Vilken bloggare tycker du har viktigast budskap?
Jag tycker Michaela Fornis blogg är så vettig. Hon skriver om saker som verkligen betyder något och är väldigt öppen med sina känslor vilket jag tycker är coolt. Detsamma gäller för @pdotter, man kan verkligen relatera till det hon skriver om och det är skönt att inte behöva känna sig ensam!

Vilka bloggar läser du inte?
Jag läser inte bloggar där jag tycker att bloggaren verkar (ursäkta uttrycket) pantad. Vissa är så ytliga och kommenterar saker som händer i världen väldigt kort och ointelligent på sina bloggar och då tycker jag verkligen det är bättre att vara tyst om det istället. Har man inget vettigt att säga så borde man inte säga något alls!

Bästa inredningsbloggaren?

De är ju inte bara inredningsbloggar men Linn Eklund och Petra Tungården har fantastiskt fina stilar. Blir så inspirerad!

Nämn 3 bloggar du läser dagligen:

Förutom alla här över så dessa…

Angelica Blick
Kenzas
@Fredrikapersson

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *