Dagens planer och outfit

Här kommer en av de mer casual looksen jag hade på mig i London. Det var grått och regnigt men vi hade fortfarande några så härliga dagar där och jag ser redan fram emot att åka tillbaka.

Idag började dagen väldigt härligt hemma. Jag somnade vid 9 tiden i soffan igår och när Erik väckte mig några timmar senare för att flytta mig till sängen så somnade jag om på två sekunder igen. Jag kände mig alltså väldigt utvilad imorse när jag vaknade vilket är bra eftersom jag har mycket på agendan idag. Det här är fem av de saker jag har på listan idag! Sedan är det en massa smågrejer men man måste ju vara realistisk också…

1. Göra betalningar och lägga in ordrar i systemet så produkterna kan skickas till kund

2. Göra en presentation till vår Head of E-commerce om hans utförda arbete. Ge mina synpunkter och ändringar.

3. Fortsätta bygga presentationen om Drosselmeyers varumärke

4. Göra moodboards inför fotograferingen och filmningen vi ska ha i början av Mars! Det ska bli så himla roligt. Jag, syrran och mina chefer åker ut till deras landställe i Östergötland under en hel helg för att skapa produktfilmer, filmer om grundaren samt ta en massa bilder. Det här kommer nog bli en helt fantastisk helg och jag är mer än taggad på att skapa en massa bra material. Så roligt att jag fått med min grymma syster på det här också!

5. Strukturera upp i vår dropbox. Det är kaos där i nu och vi har mappar överallt så ser fram emot att få lite ordning på allt. Jag måste verkligen ha ordning på allt när jag jobbar eftersom jag är en rätt tankspridd människa haha.

Sedan vill jag bara åka hem och äta något gott och ta det lugnt. Imorgon jobbar jag hemifrån och då är det ju skönt om man fått allt det viktigaste gjort.

Vad ska ni göra idag?

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *