Borta bra men hemma bäst & dagens schema

Jag skrev ju förut att jag ville stanna kvar i Amsterdam och jag känner fortfarande att jag kanske skulle vilja flytta tillbaka någon gång men jesus vad skönt det är att vara hemma också. Imorse startade jag morgonen såhär. I soffan med en avokadomacka, en smoothie gjord på hallon, laktosfri yoghurt, en banan och en tesked gurkmeja och till det en kopp grönt té! Det var så mysigt verkligen och satt verkligen och njöt!

Idag har jag vart på min terapi och sedan och kollat på ryggen igen innan jag började jobba. Har fixat lite med beställningar och ska snart springa iväg till en färgbutik och fixa färgprover samt köpa med en burk färg hem till våra sängbord som jag ska göra om. Jag har köpt de finaste knopparna som jag tänkte ersätta de fula som sitter på nu med. Kommer bli så fint och jag tänkte såklart göra en före och efter bild så ni får se. Är kul att vara lite kreativ i hemmet så det blir lite personligt!

Efter färgbutiken så blir det att möta upp med Bea på Vau de Ville och umgås lite. Så härligt och sedan kommer mitt hjärta hem ikväll. Vi har inte setts på evigheter känns det som så det ska bli så skönt att få hem honom.

Föresten! Vad tycker ni om de fina ljusstakarna och tésilen på bilderna? Båda är från Drosselmeyer där jag jobbar och jag älskar dem. Jag hatar traditionella tésilar som är skitjobbiga att få i téet i, att man får tébitar i hela vattnet och att man sen inte kan lägga den på bordet. Den här löser verkligen alla problem.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *