Att flytta härifrån…

@emeliesundvall tog den här bilden av mig härom dagen. Älskar verkligen ljuset. Fler bilder från den här shooten kommer snart!

Anyhow, imorgon ska vi ta bilen till Gozo, en ö utanför Malta som är helt fantastisk. Tidigare har vi hyrt båt när vi åkt dit men nu tar vi bilen och sen en färga över. Först ska vi ligga och sola och sen har vi bokat bord för lunch klockan 2. Kommer bli helt fantastiskt!

Nu under de senaste månaderna när jag rest rätt mycket så har jag verkligen tänkt på hur mycket bättre i alla fall jag mår av det. Av att man alltid har något att se fram emot. Att inte bli deprimerad av att det konstant är grått ute. Att få upptäcka nya platser och känna sig nyfiken på allt runtomkring sig. Det får i alla fall mig att bli mer kreativ och känna mig motiverad att ta mig framåt. Det är såklart olika för alla men jag känner verkligen hur livskvalitén ökar när man får chansen att se sig om i världen.

Jag älskar ju verkligen Stockholm men under vinter halvåret är det inte speciellt kul enligt mig faktiskt. Nu när våren kommer vill jag mixa att bo i stan med att bo ute på landet och bara njuta av livet och sen när det börjar bli kyligare igen så är jag så sugen på att flytta någonstans där det är varmt! Det behöver inte vara supervarmt men tillräckligt varmt för att vara utomhus på vintern utan att hacka tänder. Frågan är bara vart man skulle vilja flytta.

Vart skulle ni vilja flytta? Tipsa mig!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *