Äntligen hemma!

Nu är jag hemma igen och det känns faktiskt riktigt skönt även om vi hade några riktigt roliga dagar i Amsterdam. Jag har blivit sjukt och ligger hemma i soffan och kollar på nyheterna. Orkar inte riktigt kommentera kaoset här än.

Hur som helst så visade jag ju lite resefavoriter HÄR förra veckan när jag var på Malta. Då la ni säkert märke till de supersnygga bluetooth-hörlurarna från Sudio. Jag tycker de är så himla snygga och smidiga. Man kan ta av och på sig jackan utan att trassla in sig i sladden och man kan ha mobilen i väskan när man lyssnar på musik. Dessutom finns de i en rad olika supersnygga färger. De rosa hittar ni HÄR och nu får ni hela 15% rabatt på hela Sudios sortiment om ni använder rabattkoden rebeccasundvall. Så passa på! Vore kanske en perfekt julklapp till någon?

Nu ska jag dra i mig min andra kopp te och göra dagens to-do-list. Idag och imorgon blir det jobb och på fredag bär det av mot bröllop hela helgen. Ser så mycket fram emot nästa vecka när jag kan komma tillbaka till min vanliga rutin igen.

Jag är hundvakt idag och titta vem som kollade upp från under bordet när jag fotade lite haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *