83 saker på att-göra-listan

På dagarna har jag jobbat på Drosselmeyer med allt mellan himmel och jord. Det är så mycket att göra nu så ni anar inte. Vi har gjort ett excel med allt som måste göras och på den finns 83 större och mindre punkter, så ni kanske fattar. Hur som helst så är det ju roliga saker och allt är inte kortsiktigt såklart.

Men! Som att inte detta vore nog så har jag en superrolig grej som jag håller på med nu på sidan om. Jag ska nämligen starta en ny hemsida tillsammans med min kära syster som kommer bli som min blogg 2.0 om man säger så. Det kommer vara högre kvalitet och med fokus på resor. Tycker ni det låter kul? Jag hoppas att jag blir klar med siten snart och den blir verkligen så jäkla fin. Kan inte bärga mig. Sen får vi ju se vad som händer med den här bloggen då… Men jag tar det som det kommer!

Igår till middag blev det UberEeats som jag har ett samarbete med just nu! Om ni använder koden SundvallXUberEATS så får ni 50kr av på er nästa beställning. Hur najs?! Jag tog sushi från Dim Mak Raw Bar och den var helt magisk! Jag och Emelie delade på en 17 bitars och deras Hotate Rolls med vitlökshalstrade pilgrimsmusslor, rostad lök och keypie mayo. Det verkligen smalt i munnen.

Ikväll blir det UberEATS igen innan det är dags för Metro Mode Festen på Kasai. Ikväll blir det nog inte sushi dock eftersom jag lyckades klämma i mig det till lunch också. Är så sugen på pizza!

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *